22/02/2020 & 23/02/2020 – 4e Nationale Ranking 40+ , Snooker Palace Brugge

Vanwege 15e plaats mits nog 2 zotte toernooien niet veel meer te halen gewoon T16 blijven en BK-ticket veilig stellen de boodschap vooral.

Verslag toernooi :

Op zaterdag treffen we veruit de zwaarste poule , ik kan me kwalificeren na 3x 1-1 en 1x winst maar kom goed weg want men laatste match pot tegenstand T’Syen zwart maar wit gaat er ook in , dan speelt hij 1-1 v Arnaert waardoor ik een shout out moet met Ludo. Winnen is 1/16e finale spelen , verliezen is naar huis. Ik kan 3-2 winnen vooral omdat hij twitchy was . 1/16e finale dan potbeest Stephane Desmet die snel naar 1-0 gaat maar ik kan kalm blijven en de match omdraaien en win 3-1. Op naar zondag waar ik als rh Alwin Heynderickx tref nr 6 van België. Hij begint zeer terk , ik ben niet volledig wakker blijkt en 0-2 is het en we gaan richting 0-3 maar pltos kan een domme misser en meteen lekkere 37 break alles draaien ik pak dat frame vecht verder terug en ga er op en erover en win 4-2, wow sterk mentaal matchke. Kwartfinale dan tref ik nr 3 A.Vandersteen een speler waartegen k ooit ngo maar 1x won. Ik kan elk frame domineren , hij mist gewoonweg teveel en ik kan 4-1 winnen zonder spektakel. Halve finale dan 0-4 eraf v Vanthournout , bobijntje as leeg ik vecht toch goed maar dan beslist tegenstander een frame te willen winnen zonder een bal te potten enkel door missen te nemen , tja ik vroeg hem of hij zich een echt vent voelde maar geen reactie , sommige mensen doen alles om te winnen. Soit 3e plaats we gaan van 15 naar 10 id ranking dus positief afsluiten en tevreden zjn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *