09/02/2020 – DMT Tour 3 – De Leug Aartselaar

Na gisteren vandaag hoop om meer want 9e palats is neit genoeg als je een goede ranking wil halen.

Verslag toernooi :

Ik tref een zware poule , 1e match win ik vlot v Eric Stevens 2-0 , daarna S.Moeyersons die sterk begint maar wat running tegen en voor ver mij draait den boel en ik kan 2-0 winnen , dan voor de 1e plaats v dubbelspartner Jeff Jacobs . Hij start meteen met 47 break , fr2 gaat gelijk op maar het rolt gewoon niet voor mij en ik verlies. Daardoor weer lastige 1/8e finale ik tref nr3 vh land Wesley Pelgrims , ik speel beide frames tot de laatste 2 of 3 ballen mee maar helaas het mag weer niet zijn snookers leggen daaruit ene terug krijgen enz ….Tis spelen tegen 2 man gans weekend , enkel v Serge id poules running mee gehad rest vh weekend alles tegen , dus exit wederom 1/8e finale en de DMT Tour is voor mij gewoon barslecht begonnen simpel………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *