08/02/2020 – DMT Tour 2 – Snooker Palace Brugge

Het 1e DMT toernooi voor mij vh seizoen , voorbije 2 jaar eindigde ik 2e , men blijft dromen vd 1e plkaats maar ik besef dat dit moeilijker gaat worden met de jaren vermits er toch heel veel toppers ook constant bginnen deel te nemen.

Verslag toernooi :

Ik tref in de 1e match meteen een klepper id groep zijnde A.Callewaert , ik kan 1-0 voorkomen , hij ga snel naar 1-1 en beslissende frame wint hij dan via 8 missen te pakken op een moeilijke snooker , triestig , Eur.Kampioen en zo moeten winnen van nen ouwe mens 🙂 . 2e match win ik 2-1 van E.Verheyden die strek stond te spelen , ik heb oa 48 break hier. 3e match 2-0 winst v Wouter VD.Merlen en de laatste match verlies ik tegen een onbekende speler die alles potte lol . Hierdoor dus meteen lastige match id sko , ik tref Ben Mertens , frame 1 gaat gelijk op tot de kleuren , dan heb ik wat pech met geluksnookers van hem , fr2 maakt hij meteen 83 , byebye Steve , 9e plaats niet tevreden, slechte start vd Tour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *