1/02/2020 – 4e Reg.Rk. 40+ : St.Martinus Gent

Vandaag de laatste Reg.Rk. 40+ op het programma qua ranking neits meer te verdienen want na 3 verloren finales op rij tegen telkens Tollenaere is hij zeker nr1 en ik zeker nr 2. Enkel voro de eer en de centjes dan 🙂 .

Verslag toernooi :

Ik loot eigenlijk de lastigste speler uit de voorronde zijnde S.Termote , hij kan 1-0 op voorsprong komen maar ik panikeer niet en blijf kalm en kan de match via 49 & 33 winnen met 3-1. Kwartfinale dan P.Cnudde waartegen ik paar dagen eerder verloor id interclub , revanche gevoelens dus 🙂 . Ik kan 1-0 vlot op voorsprong komen maar dan maakt hij 1-1 met een mooie 82 break. Nu zo’n hoge breaks dat doet me niks , meestal maakt me dat nog scherper en jawel ik kan de match 3-1 winnen. Halve finale dan D.De Schepper op ht menu , ook hier 0-1 achter hij speelt sterk , maar wederom no panic en 3-1 winst . De finale dan 4e keer op rij Tollenaere en in zen eigen huis , hij gaat snel naar 2-0 , niks tegen te doen , fr 3 via 33 &32 kan ik 2-1 maken , 2-2 zit er zeker in maar fr 4 loopt het niet echt voor mij en net niet dus 1-3 eraf en weer op men bek tegen hem , begint frustrerend te worden 🙂 . Affin mooi seizoen 40+ regionaal en op het Prov.Kamp. proberen we gewoon nog eens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *