19/01/2020 – 4e Nationale Ranking 50+ , The Maxx Neerpelt

Dit weekend de 4e Nationale 50+ op het programma en minimaal een halve finale nodig om zo laatste toernooi reekshoofd te zijn. 

Verslag toernooi :

Ik begin op zaterdag in een zware poule maar slaag er in na 2x 2-0 winst en 2x een 1-1 de poule te winnen. Zondag dan 1/8e finale winst 3-0 maar erna helaas id kwartfinale 2-3 eruit v D.Baekelmans , van 0-2 naar 2-2 naar 1 bal nodig frame 5 maar helaas een fluke van hem en tafel leeg en bye bye Stevie. We komen op plaats 10 met nog 1 rk te gaan dus id eindstand zullen we tussen 2 en 5 uitkomen denk ik. AL bij al niet zo slecht 1e jaar 50+ ant. wel nooit meegedaan voor 1e plaats , dat moet beter dus volgend jaar 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *