28/12/2019 & 29/12/2019 – DMT Finals ( St.Martinus & Arena Gent )

Dit weekend staan de DMT Finals op het programma. Mijn doel is minimaal zondag halen en liefst kwartfinale of meer 🙂 .

Verslag toernooi :

De poules op zaterdag verlopen vrij vlekkeloos en ik win 4-1 v K.Mertens , 4-0 v R.Van Sand & 4-1 van S.Termote . Breaks : 65-54-51-44-39-36. Zaterdag dan SKO tref ik een sterk spelende L.Kesteloot , via breaks van 53-52-37 kan ik 4-1 winnen . Id kwartfinale wacht dan A.Dirven die verrassend fransman Dorchies naar huis stuurde. Ik start als een raket naar 3-0 via 44-36-35 maar dan komt Andy sterk terug , frames 6 dan via ijzersterke matchplay kan ik de match 4-2 uitmaken en winnen. Stillekes aan vat leeg en nog halve finale voor de boeg…. Daar wacht topfavoriet Ben Mertens. Ik krijg kansjes maar kan geen vusit maken , vat helemaal leeg jammer genoeg en Ben gaat naar 4-0 via oa 62 en 102 breaks. Verdiend , niks op aan merken, hij zal het toernooi ook winnen. 3e plaats dus een topresultaat , zéér tevreden eermee , de andere 3 spelers op het podium zijn samen even oud als ik alleen & vooral , ze spelen dagelijks snooker , Ben Mertens een wereldkampioen , Alexis Callewaert een Europees Kampioen en Luis Vetter een Zwitsers kampioen , tja 3 semi-profs en den ouwe dus toppie en dikke duim voor mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *