15/12/2019 – 3e Belgium Ranking Heren – De Pomerans Lochristi

Belg Rk 3 op het programma en wederom rug tegen de muur , moeten 1e match winnen of uit de top 16. Meer dan waarschijnlijk loot ik J.D’Hondt die vorige week nat 40+ rk won , wederom geen cadeau.

Verslag toernooi :

Aangekomen in Lochristi merken we dat neit Johan won maar Nick Jansen hem eruit speelde. Ok mindere naam maar zeker goede speler en ik was op mijn hoede. Ik bgein de match perfect en pal frame 1 nadat ik in 3 beurten 88 punten maak waaronder 36 break. Frame 2 gaazt hij volledig los met 40 en 32 break. Ik kan rustig blijven en fr3 en 4 telkens met een 30+ break pakken en win 3-1. Héhé toch nog toernooike langer in de top 16 al begint het zwaarder en zwaarder te worden wat ook logisch ik , ik train bena niet meer en momenteel zijn er misschien wel -30 betere spelers in het land. 1/8e finale dan tref in Peter Bullen , altijd zware matchen , tegen hem is tactisch sterk spelen of op mentale gebied niks te beginnen, je moet gewoon beter spelen. Uiteindelijk krijg ik kansen genoeg, ok soms loopt het neit echt voor mij maar ik verlies 0-3 en terecht , niks op aan te merken , ligt aan mezelf. Tegen iets minder spelers had ik ermee kunnen wegkomen niet tegen Peter. We zakken naar nr 16 op de ranking ondanks winst 1e match. Volgende tornooi dus serieus rug tegen de muur en misschien uit die top 16 maar 5e toernooi heb ik amper punten te verdedigen dus toch nog hoop om op 50 jarie leeftijd in de top 16 te eindigen, iets wat op men to do lijstje stond.

e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *