07/12/2019 – 3e Nationale Ranking 40+ : The Maxx Neerpelt

We zijn uit de top 8 gesmeten dus voorrondes op het programma , geen echt doel meer dit seizoen, teveel schade opgelopen , top 8 einde seizoen zal lastig worden maar we doen ons best en gaan ervoor.

Verslag toernooi :

2 locaties en verdeling compleet uit context via loting op onze locatie 20 spelers 12 toppers , we loten dus ook een pouel van 5 met allemaal goede spelers . Ik pak uiteindelijk 2 frames op 8 en vlieg eruit , klote 3 a 4 frames op de laatste ballen , so be it . Ranking helemaal om zeep nu we zakken verder weg en einde verhaal dus dit seizoen, enkel BK is nog een doel nu. Niet zeker of ik ook nog verder ga spelen vanaf volgend seizoen bij de 40+. Word allemaal teveel op mijn leeftijd , selectiever moeten we zijn volgend jaar qua toernooikeuze en ook qua aantal toernooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *