05/12/2019 – Game 13 : Home v St.Martinus 1

Vandaag lastige match v St.Martinus 1 op het programma met nr 1 in de Provincie Ind. P.Tollenaere in hun team. Proberen even goed te doen dan achtervolger Arena 1 die 13-5 wonnen zou ons al dik tevreden stellen.

Verslag wedstrijd :

Vermits ik begin vd week ziekjes was geweest en me niet 100% voelde heb ik Jesse mijn plaats laten in nemen die vrij had en zeker ook goesting had :). Draait niet rond mij uiteraard maar het team en ik heb daar geen problemen mee. De match begint stevig meteen 5-1 , enkel Bossie v Tollenaere geeft 1 frame af. Volgende sessie verliest Tim 0-2 van Tolly maar Bossie en Jesse winnen dus 9-3. Laatste sessie dan alle remmen los iedereen wint , Jesse ook v Tolly via 48 en 40 breaks, hij pakt 6 op 6 en  … 15-3 dus , wow wat een result . Nice boys, the old man is proud 🙂  🙂  🙂  . 9 Frames voorsprong nu op achtervolger Arena 1 en inmiddels staan al onze 4 teams op de 4 eerste plaatsen ook , de titel voor de club is al een feit , enkel de vraag nog welk team….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *