30/11/2019 – 3e Nat.Rk. 50+ Snooker Palace Brugge

3e toernooi op het programma en na een 9e en 13e plaats al 2x teleurstellend resultaat gehad dus tijd voor een goed resultaat.

Verslag toernooi :

Ik loot een vrij stevige poule met eigenlijk geen enkele echte minder speler en oa nr 2 vd ranking Poelmans. Ik begin met 2-0 winst op Vuurstaek nr 7 vd ranking. Dan minder momentje en 1-1. Daarna 2-0 winst in de 3e en de 4e match en uiteindelijk laatste match v Poelmans 1-1 nodig om poule te winnen , plaatsing was al binnen. We winnen uiteindelijk 2-0 en eerste met 9 op 10 frames. Niet echt goede vorm maar wel 5 a 6 frames altijd achter gestaan en toch maar 1 afgegeven dus ok . Kwartfinale dan tref ik een heel trage en negatieve speler en ben ik even over men toeren maar gelukkig kan ik toch net op tijd ( 1-1 stand ) mentaal terug het jusite spoor pakken en win 3-1. Halve finale dan Hemelsoet een oude krijger en nooit gemakkelijk ; hij maakt 3 mooie breakjes maar ik kan wel de kalmte bewaren en vooral met zeer goede safety toch 3-0 winnen . Laatste frame had ik 3 snooekrs nodig 🙂 . Finale dan J.Moermans die sterk op dreef as de hele dag. Ik ga naar 2-0 , weer vooral met b-game , heb niet echt geluk maar hij vooral wel wat pech ook. Daarna draait de boel en gaat bvb 3 tot 4 keer zen wite bal net op de rand vd pocket stoppen , op 2-0 gebeurt dit , met 6 kleuren op , valt hij geel in de d, wit in hand frame ball tja , klote maar blijven vechten volgende 2 frames. Op 2-2 dan mist hij roze 2x , zwarte ook 1x maar ik krijg niks en na een te korte safety pot hij een mooie lange zwarte en byebye geen 4e toernooiwinst dit seizoen. Wel finale nr 7 toch al en we zijn nog niet nieuwjaar dus no panic. We trainen weinig, te weinig eigenlijk maar momenteel weinig tijd, drive, geef ook regelmatig les , een mens moet keuzes maken.  Ik amuseer me nu wel meestal nog goed dus no worries 🙂 . Eerste bekoomernis in nu men gezondheid , bijna 1 jaar rookvrij nu, afvallen en psoriasis nu de volgende uitdagingen. Na 3 mnd bena 14 kg kwijt nog 46 te gaan dus way to go nog . Eeen maand of 2 voor de bk’s ga ik wel wat intensiever beginnen trainen terug 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *