21/11/2019 – Game 11 : Thuis v Ter Walle

Thuiswedstrijd v de 3e id stand Ter Walle op het programma , 7 frames voorsprong op Arena 1 maar een zwaardere tegenstander dus liefst toch uithalen de boodschap.

Verslag wedstrijd :

De wedstrijd begint hard en blijft hard gaan tot 10-0 voor ons, dan verlies in zeer ongelukkig een frame op respot black. Bossie en Jeff die Tim verving gaan uiteindelijk een 6 op 6 noteren en ik verlies nog het laatste frame vd avond en we winnen 16-2, wow dit tegen de 3e id stand op dat moment, natuurlijk als ge met zo’n 2 rolls royce’s kunt samen spelen, tja…. Team 1 van Arena haalt ook uit tegen de 3e laatste id stand met 16-2 dus we blijven na 11 matchen 7 frames voor staan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *