17/11/2019 – 3e Reg.Rk. 50+ : Quality Zele

Vandaag is hoofddoel ( ook target voor de start vh seizoen )  mijn leidersplaats veilig stellen voor het laatste toernooi.

Verslag toernooi:

Over dit toernooi zijn we snel uitgepraat , ik tref nr 2/4/6/9 van de ranking en maar 2 spelers op 6 door. Een loterij dus en awel we kunnen ons niet plaatsen . De speler die 2e was id groep speelde de halve finale en diegene die de groep won maar van mij verloor wint het toernooi …. tja . Dankzij dit fijn systeem leiding kwijt id ranking en we zakken zelfs naar plaats 3. Erger nog zelfs bij winst in het laatste toernooi ben ik nog niet zeker van de 1e plaats ook al zou ik dan 3 vd 4 toernooien gewonnen hebben , zéér vreemd systeem dit , soit afsluiten en looking forward.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *