16/11/2019 – 2e Reg.Rk. 40+ : Westbury St.Niklaas

Vandaag 3e van 4 rankings op het programma , hoofdoel top 3 spelen is bena zeker , willen we de 1e plaats nog halen moeten we het toernooi winnen. Target veilig stellen dus en als het even kan uithalen 🙂 .

Verslag toernooi: 

Ik start in de 1/8e finale en tref een goede speler die ik niet kende maar hij wipte een goede speler dus opgepast. Ik kan 3-0 winnen maar frame 1+3 mist hij frame bal , makkie was het niet dus. 1/4e finale da 3-1 winst v Luc De Geyter snel 2-0 , even minder frame maar pijlsnel naar 3-1 daarna. Halve finale tref ik een sterk spelend Steven Termote , na 2 frames 1-1 en eigenlijk was ik daar blij mee want hij was de meest dominante speler. Frame 3 dan met 13 op 1 snooker nodig , hij speelt plots wit weg en ik kan frame toch nog winnen , frame 4 dan veel running voor mij en ik win 3-1. Zotte match . Finale alweer Pascal Tollenaere , hij had al veel dikke breaks en begint finale met 67 , daarna kan ik frameke pikken maar hij meteen 81 erna en frame 4 dan helemaal over and out persoonlijk en dus 3-1 winst voor hem en terecht , proficat Pascal. We zijn nu wel zeker van de 2e plaats in de eindstand met nog 1 ranking te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *