11/11/2019 – D.M.T. Tour Blue Ball De Leug

Allerlaatste D.M.T. Tour van het seizoen, boodschap top 3 plaats veilig stellen.

Verlag toernooi:

Toernooi begint met de loting en tradiotioneel loot ik den tombola-groep , ik tref Kenny Liessens , en 2 ex-Belgisch Kampioenen P.Bullen & J.Jacobs. Ik begin v P.Bullen en speel sterk , frame 1 een 31 en 45 break , frame 2 een 35 break , een kick op 35 beslist erover dat wedstrijd draait en Peter maakt 1-1 en een 56 break in frame 3 , zuur beetje onverdiend mor soit 1-2 , rug tegen de muur volgende matchen dus. Game 2 v Kenny win ik vrij vlot en het was nodig want hij klopte Jeff 2-0. Dan game 3 plots ik of Jeff eruiit of door want Kenny klopt ook Peter Bullen lol , ik kom op 0-1 maar via een 38 en 48 break ga ik naar 1-2 winst en ben warempel groepswinnaar , wow nice performance. 1/8e finale dan v Gert de Beuckeleer nooit veel mogen spelen hij ging voor de zotste shots potte er en paar maar vooral als hij msit niks voor mij , 1 of 2 goie kansen gehad en 32 en 24 uit gemaakt maar 0-2 op men doos , zuur en onterecht beetje maar ok , slikken en zwijgen dan maar 🙂 . Achteraf gezien weinig verschil want gelukkig voor mij verliest Ben Mertens finale op ander toernooi in Lochristi en eindig ik zo toch nog op nr 2 in de eindstand , vorig jaar 2e achter Ben Mertens nu 2e achter Jeff Jacobns , tja zuur maar vooral fier over een regelmatigheidsklassement tussen deze absolute toppers 2 jaaral meedoen en net neit 1e eindigen moet ik tevreden mee zijn. Tuurlijk ben ik winnaar en is het wat zuur maar relativeren is ook belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *