03/11/2019 – 2e Belgium Rk Heren, Snooker Palace Brugge

Net zoals vorige keer het mes op de keel en we moeten winnen de 1e match om in de Top16 te blijven wat toch 1 van mijn einddoelen zijn dit jaar.

Verslag toernooi:

1e match had ik als tegenstander Daan Leysen verwacht, een klepper maar hij verliest op zaterdsag van Alwin Heynderickx. Ik begin de match goed en ga naar 1-0 , dat terwijl hij maar 2 ballen mistte. Frame 2 dan is hij compleet los, mist geen enkele bal en snel 1-1. Frame 3 komt het dan vooral op matchplay aan en kan ik daar voordeel uithalen , frame 4 ga ik dan losser spelen, hij wat verkrampter en ik win uiteindelijk 3-1, sterke match. 1/8e finale dan nr 6 vd ranking L.Heirwegh , frame 1 hij meteen een 38 maar ik 36 tgen en 1-0 voor mij. Dan speelt hij 2 sterke frames heeft ook wel alle geluk mee en dat is er net teveel aan, 1-2 en rug tegen de muur. Frame 4 dan kan ik snel winnen en we gaan naar een decider , daar start hij met 42 , ik blijf rustig kan paar beurten later de voorsprong nemen en op de kleuren bewaar ik net op tijd de kalmte en win warempel 3-2, toch weer een great escape met de rug tegen de muur 🙂 . Kwartfinale dan tref ik topfavoriet A.Callewaert ( Europees Kampioen Heren 6reds ), ik kan hem uit zijn spel houden door er paar ambetante frames van te maken en we gaan naar 1-2 voro hem , fr4 dan maak ik 2 fouten en hij tikt 39 en 80 binnen , tja terecht eruit, wel tevreden met het resultaat en traditie gaat verder , ik verleis weer van een finalist …. Seizoen begonnen op nr 17 , dan naar 15 na 1 toernooi en nu naar nr 13 na 2 toernooien. Wel is het volgende keer weer van moeten winnen 1e match of uit de top 16…..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *