01/11/2019 – D.M.T. Tour Blue Ball De Leug Aartselaar

Vandaag de quasi onmogelijke opdracht mijn 1e plaats te verdedigen op de ranking, 2 kleppers al Ben Mertens en Jeff Jacobs liggen op de loer en vooral ik heb meerdere toernooien gespeeld dus ik krijg extra minpunten omdat de 10 beste resultaten meetellen voor de eindstand. We gaan er het beste van maken en alles geven en toch proberen minimaal voor het 2e opeenvolgend jaar het podium te bereiken.

Verslag toernooi:

Toernooi begint echt rampzalig , haal niks niveau , win 2-0 maar verleis dan 1-2 en 0-2 en kan gelukkig als 3e nog door naar de 1/8e finales. Daar tref ik Jurgen Van Roy die me vorige week had geklopt, ik kan 1-0 voorkomen maar dan maakt hij 67 break. Ik blijf rustig en begin beter en beter te spelen en 2-1 zo. Frame 4 maakt hij 31 en erna 88 clearance lol , geen bal gezien en 2-2. Frame 5 beslist dus en jawel hij ga gewoon verder met wat hij bezig was, lange bal erin rood/zwart , rood/zwart enz…. , op 41 mist hij plots onverwacht zwart , ik kan meteen counteren met 42 break en we gaan naar de laatste ballen, daar kan ik mits goede matchplay en de kalmte de match binnen trekken en win 3-2.  Dit is een houdini-escape ( 2e maal dit seizoen dat ik zo’n match win ). Kwartfinale dan buddy Jeff Jacobs die al century had en sterk stond te spelen. Ik verlies 3-0 , fr1 op wart en fr3 op roze maar door eigen schuld net niet die frames gepakt dus so be it. Jeff wint dan uiteindelijk hety toernooi, ook traditie 9 op 10 als ik verleis dit seizoen ist van een finalist of eindwinnaar. Hij neemt ook definitief de leiding over in de stand en ik of Ben Mertens zal nr 2 eindigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *