27/10/2019 – 2e Nationale Ranking 40+

Net zoals in toernooi 1 zal ik mijn 1e wedstrijd moeten winnen om mijn top 8 & reekshoofdstatus te bewaren. We staan momenteel op nr 7 nl.  

Verslag toernooi :

Ter plaatse werden de 8 qualifyers geloot tegen de top 8 en 2 namen om beter te vermijden, zijnde Bullen & Van Roy, en jawel we loten dus Jurgen Van Roy. Match begint met veel safetyspel waarin ik de bovenhand neem, ik heb ook wel beetje het rollen van de ballen mee en ga zo naar 2-0 en iets later naar 3-0. Jurgen begon zich ook vrij snel te irriteren aan paar dingetjes die net niet goed liepen voor hem en wel voor mij. Toch kan hij zich mentaal herpakken en begint beter te spelen nadien , ik doe nog wel elk frame goed mee maar moet helaas de duimen leggen met 3-4, vooral men safetyspel was compleet weg en net daarmee kwam ik aan de leiding,. Klote we zakken van 7 naar nr10 en moeten dus next time voorrondes spelen. Nr 10 is ook meteen men laagste ranking ooit bij de 40+. Maar niet getreurd, toernooi 4 en 5 vooral heb ik niks punten staan om te verdedigen en ik geef  het dus zeker nog niet op, 3 more rankings to go, stay positive. Ok er komen meer en meer jongere goede veulens bij maar toch blijft de ambitie top8 eindigen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *