24/10/2019 – Game 8 : Thuis v Westbury 1

Vandaag de 8e wedstrijd op het programma, leider Ter Walle incasseerde reeds een zware 4-14 nederlaag tegen onze 2e ploeg dus het staat vast dat we de leiding overnemen. De vraag is enkel, met hoeveel frames voorsprong.

Verslag wedstrijd:

We beginnen de wedstrijd redelijk en staan 4-2 voor na 1e sessie waar ik 1-1 speel. 2e sessie wederom 4-2 en dus 8-4 , ik verlies hier beide frames met 1 punt nadat tegenstrever leeg speelt met 5 en 6 ballen, balen vooral omdat de laatste zwarte 2x bijna blijft hangen id pocket maar toch nog valt…. Uiteindelijk gaan we hard door de 3e sessie en winnen 13-5, ik herpak mezelf en win beide frames waaronder 1 frame in 2 beurten 81-0. Dit betekent dat na speeldag 8 we eindelijk weg zijn van de 2e plaats en op kop staan met 3 frames voorsprong op de grote titelfavoriet Arena1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *